volg ons op:   

 

BEL ME

wiezijnwe banner

Huishoudelijke Hulp

 

Kunt u wel een paar extra handen gebruiken bij uw huishoudelijke taken? Kies dan voor een hulp van Huishoudelijke Hulp & Co. Wij bieden hulp bij vrijwel alle huishoudelijke zaken, van schoonmaken, wassen en strijken tot boodschappen doen en koken, en dat voor slechts €14,95 per uur.

Uw huishouden op rolletjes
Een fris huis met glimmende ramen, uw kleding schoon en gestreken in de kast en een voedzame maaltijd op tafel: dat voelt goed! Vooral als u er zelf geen omkijken naar heeft. Met de hulp van Huishoudelijke Hulp & Co regelt u dat eenvoudig!

Voor een korte of langere periode
Of u nu een hulp nodig heeft voor een korte- of langere periode, dat maakt voor ons niets uit. Huishoudelijke Hulp & Co levert maatwerk. U geeft aan waar u behoefte aan heeft en dit leveren wij.

  • Kunt u zelf goed uw huishoudelijke taken uitvoeren maar is de badkamer poetsen voor u te zwaar? Via Huishoudelijke Hulp & Co kunt u ervoor kiezen om eenmalig een hulp in te huren die u hierbij helpt.
  • Is uw huis net verbouwd of bent u net verhuisd en ziet u op tegen het opruimen en schoonmaken? Via Huishoudelijke Hulp & Co kunt u éénmalig kiezen om een hulp in te huren om u hierbij te helpen.
  • Heeft u een hekel aan strijken of is dit te zwaar voor u? Via Huishoudelijke Hulp & Co kunt u een hulp inhuren om de wekelijkse strijk weg te werken.

Vaste hulp
Een hulp van Huishoudelijke Hulp & Co neemt u werk uit handen waar u zelf niet aan toekomt of wat voor u te zwaar wordt. U heeft een vaste hulp die zo vaak komt als u wenst. En heeft u vragen of opmerkingen, dan kunt u terecht bij uw vaste contactpersoon van Huishoudelijke Hulp & Co.

Snel een hulp
Via het tabblad ‘aanvragen’ kunt u vrijblijvend huishoudelijke hulp aanvragen. Wij nemen contact met u op om uw wensen door te nemen.

AfdrukkenE-mail

DISCLAIMER

 

PARTNER VANrszklogo


Joris Zorg