volg ons op:   

 

BEL ME

wiezijnwe banner

Klantervaringen

Lees hier enkele klantervaringen met Huishoudelijke Hulp & Co.

Poetsen van de badkamer

De heer Janssen (81) uit Veldhoven gaf aan dat hij alle huishoudelijke taken nog heel goed zelf kan uitvoeren maar dat hij een hekel heeft aan het poetsen van de badkamer. Via Huishoudelijke Hulp & Co heeft hij een hulp ingehuurd die één keer in de twee weken komt helpen met het poetsen van de badkamer. De heer Janssen: “Het was snel geregeld! Met dat uurtje hulp in de twee weken ben ik goed geholpen. En fijn dat altijd dezelfde hulp komt.”

Samen eten

Mevrouw van Son (75 jaar). Sinds het overlijden van mijn man heb ik zo’n hekel om alleen te koken en te eten. Dat zijn voor mij de eenzaamste momenten maar eten bestellen vind ik niks. Ik heb nu een hele lieve medewerker van Huishoudelijke Hulp & Co die komt helpen met koken en ze blijft nog even als ik aan het eten ben. Dit is voor mij een gezellig moment op de dag geworden!

Minder hulp via de gemeente

Mevrouw Haagmans (81 jaar). Ik had drie uur huishoudelijke hulp in de week. Deze heb ik destijds aangevraagd bij de gemeente. De hulp helpt me bij de zware huishoudelijke taken en de verzorging van de was. Onlangs was mijn huidige indicatie afgelopen. De nieuwe indicatie voorziet in 2 uur en 15 minuten hulp per week. In eerste instantie schrok ik hier enorm van. Mijn vaste hulp gaf aan dat je de uren die je via de WMO van de gemeente krijgt ook kunt aanvullen met uren die je zelf inkoopt bij Huishoudelijke Hulp & Co. Omdat ik graag extra aandacht blijf besteden aan bepaalde taken in het huishouden koop ik per week 45 minuten in bij Huishoudelijke Hulp & Co. Het fijne hierbij is dat ik mijn eigen hulp kan behouden. Prima geregeld zou ik zeggen!

Kerstboom optuigen

Dhr. van Boxtel (82 jaar). Elk jaar zie ik er zo tegen op om de kerstboom op te zetten. Toch doe ik het altijd maar weer omdat mijn vrouw het zo graag wil. Nu hebben we samen besloten om dit jaar Huishoudelijke Hulp & Co in te huren. Ik heb ze gebeld en ze komen de boom opzetten en optuigen wanneer ik het wil en ze hebben ook al aangeboden om in januari alles weer op te ruimen!

Ramen wassen

Mevr. Janssen (70 jaar). Eens in de maand komt er iemand van huishoudelijke hulp & Co mijn ramen wassen. Ik heb er geen problemen mee om mijn huis te poetsen. Maar ik mag van mijn dochter niet meer op dat trapje klimmen om de ramen te doen. Heerlijk dat ze me hiermee komen helpen!!

DISCLAIMER

 

PARTNER VANrszklogo


Joris Zorg